Tjejsnack

Könshåret?

2019-05-17 00:40 #0 av: AnnaFo

Vad tycker ni om könshår?  Brukar ni raka bort det? Jag rakade bort allt när jag var yngre eftersom det kändes som att det var något man "skulle göra" . Sen hade jag en period då jag provade att bara ansa håret eftersom det kliade så förbannat när det började växa ut efter varje rakning. Sen när jag träffade min nuvarande pojkvän och skulle visa mig för honom första gången så fick jag för mig att jag ville vara rakad igen. Sen dess har jag fortsatt med att raka. Nu tycker jag att jag trivs bäst när det är lent och helt fritt från hår/stubb där nere. Bästa känslan. Och rakar jag bara regelbundet och använder de rätta produkterna så börjar det aldrig klia på mig heller. Hur gör ni och vad trivs ni bäst med?

Anmäl
2019-06-08 17:33 #1 av: MEML

Nej tack, är 15 och jag bara klipper med frisör sax så att det är kort.

Kommer förmodligen inte att raka mig förens jag ska ha min första gång då jag förlorar oskuldenSkämtar

Medarbetare på  Omplacering och Teckning iFokus

Anmäl
2019-06-19 17:19 #2 av: thistletoe

Håret växer där naturligt så jag tycker det ska finnas. Jag är ju dessutom en vuxen kvinna och inte ett barn, och vill därför helst inte se/känna mig som ett. Håller mitt kort däremot, tycker det kliar och är i vägen om det är för långt.

Anmäl
2019-06-26 08:46 #3 av: AnnaFo

Har aldrig känt mig som ett barn för att jag rakar eftersom min kropp är vuxen i övrigt. Samma sak med håret under armarna eller benen. Även om man får hår där när man blir vuxen så blir man inte mindre vuxen för att man rakar bort det. Samma sak med killarnas skägg. De får skägg när de blir vuxna men även om en vuxen man rakar bort det så ser han inte ut som en liten pojke för det.

Anmäl
2019-06-26 17:35 #4 av: thistletoe

#3 Må vara hänt för dig, men för mig som noterat trenden att vuxna kvinnor ska vara se så unga ut som möjligt och tonåriga tjejer ska se så vuxna ut som möjligt så känns det bara otroligt obekvämt.

Tycker heller inte det är kul att ödsla tid och pengar på nåt så tråkigt och kortvarigt som att raka bort könshåret (eller något annat hår för den delen). Fem minuter varannan vecka för att ansa är däremot överkomligt.

Anmäl
2019-07-03 00:59 #5 av: emeliesve

Jag är också rakad för det mesta. Speciellt om jag vet att det kan vara sex på gång. Känner mig ofräsch med hår helt enkelt och för mig är det viktigt att känna sig fräsch om jag ska ligga med någon, även om jag också har varit hårig eller stubbig i perioder. Jag säger inte att det är "fult" eller ofräscht med en massa hår på andra. Jag bryr mig inte om hur andra väljer att göra. Alla som trivs med att vara håriga ska fortsätta med det. 

Jag gillar när alla får se ut som de vill. Jag vill t ex inte höra att jag ser ut som ett barn bara för att jag rakar mig, för det göra jag inte. Lika lite som jag tycker att den som är hårig ska kritiseras för det. På badhuset ser man t ex alla möjliga olika kroppar, många som är rakade men också andra som bara ansar sig och allt är ok!

Min kille bryr sig inte lika mycket som jag men jag vet att han föredrar när det är rakat och jag förstår honom precis. Vore jag kille skulle jag tycka likadant, speciellt vid oralsex.

Anmäl
2019-07-03 06:06 #6 av: thistletoe

Verkar som om ni läser in för mycket i vad jag säger. Frågan var "vad tycker ni om könshår?" och jag svarade utifrån mig själv. Lika lite som jag tar åt mig av att andra kvinnor kan tycka att det är ofräscht/äckligt så tycker inte jag att ni ska ta åt er av att jag personligen känner mig obekväm med att vara rakad.
Jag har haft både rakade och orakade flickvänner och jag skiter blankt i vilket, bara de gör det för sig själva och inte för att de känner att det finns någon outtalad förväntning på dem att göra det. SJÄLV skulle jag inte för det känns fel för MIG.

Anmäl