Smink

Täcka rött märke, tips?

2019-03-28 19:59 #0 av: [Urfokus94]

Jag har ett rött märke i ansiktet ett slags födelsemärke, köpte en dyr täckande kräm(foundation) som man kan täcka ärr o tatueringar med.
Det funkade. Men jag använder inte smink annars så är osäker på hur det ser ut när jag bara applicerar på ett speciellt ställe i ansiktet där själva märket är o inte hela ansiktet?
Är det konstigt att göra så, ni som är
Bättre på make up?
O undrar över en till sak, ser resultatet mer naturligt ut om man applicerar ngt puder över det efteråt? Eller ngt setting powder?
Är bara för att dölja detta märke allt detta men tror jag var tydlig med det : p

Anmäl
2019-04-08 18:00 #1 av: angelitoo

Man brukar se ganska väl om det man täckt matchar med övriga huden, har man valt rätt nyanser osv ska man inte behöva ha produkten i hela ansiktet. Ett annat tips är att grönt neutraliserar rött, så skaffa en primer eller liknande i grön ton! Mvh någon som har haft problem med rocasea

Anmäl
2019-04-09 18:50 #2 av: TatsuOni

Nu är det inte så ofta jag gör det, men när jag täcker mina röda ärr så använder jag en grön mineralconcealer. Eventuellt med en dutt mineralpuder av samma märke över för att smälta in med min hudton. Ser väldigt naturligt ut på mig i alla fall.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.