Tjejsnack

5 bra saker med hösten

2012-09-12 13:32 #0 av: Fiona

Hösten kan ofta kännas mörk och tråkig men här ger jag er lite tips på saker som blir extra bra på hösten! Fyll gärna på med tips i kommentarsfältet.

Reprisernas tid är slut och de flesta serier och program kör igång på nytt igen. Efter en flitig dag så är det mysigt att tända en massa ljus och krypa ner under filten i soffan.

Se till att vistas mycket utomhus även om det blir lite kyligare, den friska höstluften som fyller lungorn är ju så härlig! Ta tillvara på lövens färgskiftning genom att vara ute i skogen, de är mycket skönare att vara ute och springa när man inte behöver få andnöd för värmen och alla äckliga flugor som drar sig till dig när du svettas.

Hösten är pysslets årstid, ta fram gammla tidningar som sammlar damm, klipp ut alla godbitar och klistra in i inspirationsböcker, gör en dreamboard eller en inspirationstavla. Gör något fint av sommarens foton, pyssla ihop fina album, rama in eller sätt upp en fotovägg.

Mys till det med bio när vindarna viner utanför, på hösten så släpps det ofta många bra filmer.

Höstmodet, inget mode eller inga kläder är väl så härliga som höstmodet? Även om jag föredrar att ligga i bikini och steka så är det så fina färger som kommer fram på hösten och mysiga plagg.

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2012-09-12 14:18 #1 av: Butros

Jag älskar hösten! Luften blir lättare att andas; det är friskare ute. Dessutom trivs jag, när jag kan ha kläder på mig. Jag lever upp så här års. Glad

Anmäl
2012-09-12 17:40 #2 av: ssofia

Hösten är min favorit. Jag förälskar mig alltid på nytt! I färgerna och det mjuka ljuset! :-)

Mvh Sofia

Medarbetare på Naglar

Anmäl
2012-09-13 12:19 #3 av: citytjejen

Åh, hösten, så mysig årstid! Snygga kläder och lättare att klä sig snyggt, man kan laga höstig mat såsom grytor och soppor, tända ljus, ta ett bad, dricka te, höst-pimpa utelplatsen och en massa annat! Lovely!

Anmäl
2013-10-06 13:51 #4 av: JohannaMax

Puttar en höstartikel!

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2018-08-27 09:53 #5 av: MEML

Puttar upp!

Älskar också hösten. Man kan äntligen ha på sig kläder som man själv brukar ha på hösten!

Jag längtar!

I am that I am

I will never give up my Pride


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.