Recensioner

Recension Essie nagellack

2012-08-06 20:49 #0 av: JohannaMax

Essie har blivit ett ganska omtalat nagellack på senaste tiden men är det verkligen så bra som alla säger?

Det har en bra pensel som är enkel att måla på lacket med. Jag använde färgen Cocktail Bling, en grå färg, det täcker ganska bra men jag valde att ha på två lager då jag tyckte att det gav bäst resultat. Det torkar ganska snabbt och sitter som berget, jag har i dag haft det på i åtta dagar och det enda är att pekfingernageln på högerhanden har blivit lite avskavd längst fram samt ett par självförvållade hack på ett par ställen då jag har slagit i.

Essie finns i många olika färger med härliga namn så som tex Cocktail Bling, Show me the ring, happily ever after, to buy or not to buy m.fl

Finns att köpa på bla Kicks för 129:-

Essie har även flera olika nagelvårdande produkter så som skyddande och stärkande lack för olika typer av naglar, nagelbandsolja m.m

 

Bilder från Essie
www.essie.com

 

 

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2012-08-08 05:40 #1 av: bambiiii

riktigt bra tråd, själv har jag inte det då jag tycker attd et är dyrt :/

Anmäl
2012-08-08 08:50 #2 av: JohannaMax

Ja det ligger lite högt men i detta fallet kan jag säga att jag tycker att det är värt det för att det håller så bra och så länge.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2012-08-08 09:22 #3 av: Marizia

Håller med 1# den är lite för dyr för att vara ett nagellack, den ser mindre ut än H&M's vanliga nagellack för 40 kr.

Vad tycker du om OPI jämfort med Essie?

Anmäl
2012-08-08 10:26 #4 av: [Kamillah]

Dessa Essie nagellack finns annars att köpta på eBay för runt 70kr(inkl frakt), finns alla färger såvida de inte råkat bli slutsålda för stunden.


"You meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet one person, and your life has changed.. Forever."

Anmäl
2012-08-08 10:27 #5 av: [Kamillah]

På tradera går vissa färger att få tag på för runt 80-90kr också.


"You meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet one person, and your life has changed.. Forever."

Anmäl
2012-08-08 18:27 #6 av: JohannaMax

Det är en ganska stor flaska, den är större än mina andra. OPI gillar jag inte alls, det trillade bara av i en stor flaga nästan direkt så den är jag riktigt  missnöjd med.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2012-08-12 17:34 #7 av: ssofia

Älskar recensioner!

Jag använder mest essies nude-lack till franska manikyrer.. annars tycker jag de är för dålig formula och penslar för och måla med :-)

Mvh Sofia

Medarbetare på Naglar

Anmäl
2015-11-16 18:22 #8 av: citytjejen

Bästa nagellacket jag har använt! Bra form på penseln och lacket sitter bra och det blir jämnt resultat. Har nog 12-15 olika och varierar mellan.

Anmäl
2015-11-17 21:58 #9 av: catcult

Eftersom L'Oreal numera äger Essie kan jag tipsa om att många av Essies färger finns ompaketerade i L'Oreal flaskor (inte de små, men de större flaskorna som numera heter "L'Oreal ParisColour Riche Le Vernis") Färgerna är exakta dupes, formulan är precis likadan, enda skillnaderna är att namnen är utbytta och att dessa ofta går att få tag på betydligt billigare än Essies lack.

Anmäl
2015-11-18 22:21 #10 av: citytjejen

#9 Bra tips, det ska jag lägga på minnet! Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.