Kläder

Hösttrender

2008-07-15 18:31 #0 av: LinneaG

Här kommer en liten guide om trenderna i höst.


LAGER PÅ LAGER
En perfekt trend för Sveriges kyliga klimat. Klä på skira material med kraftiga, så du kan använda dina tunna sommarkläder även på vintern!

CLEANT
Rena linjer, vuxet och städat. Det här är trenden att göra karriär i! Kör på dräkt antingen med kjol eller byxor med kavajen i samma färg. Eller försök att mixa olika färger, men inte för mycket för att förstöra det rena intrycket.


RÖTT
Världens hetaste färg är, just det, höstens hetaste färg! Kanske är inte rött din färg? Då kan det räcka med enbart accessoarer i röda nyanser. Är rött din färg? Klä dig i rött från topp till tå!


TRANSPERENT
Den svåra transparenta trenden följer med in i höst. Sätt ett transparent topp över ett linne. Vill du ha mer? Då är det bara spets, spets och spets som gäller!

RUTIGT
En stor favorit är att mixa olika typer av rutigt. En rutig kjol, kappa eller klänning räcker för att sätta stilen. Men vill du synas så mixa olika typer av rutigt från topp till tå.STICKAT
Du slipper frysa i vinter - den stickade trenden är en av höstens hits. Koftan, klänningen och tröjan åker fram igen. Vill du synas? Satsa på starka färger och massor av mönster!

SKINN
En gammal favorit som även blev en stor hits förra hösten hänger även med i år. Gäller allt från jackan, klänningen till de tightaste skinnbyxorna.

PÄLS
På catwalken är det oftast äkta vara, men du kan lika bra köpa en fuskpäls eller en vintagevariant och då kan du även spara en slant.

Relaterade länkar

Av: LinneaG

Datum för publicering

  • 2008-07-15
Anmäl
2008-07-20 20:52 #1 av: Anoziz

Skitbra!

Anmäl
2008-08-01 12:13 #2 av: LinneaG

Är ju inte höst än, men här är lite förvarningar om vad som skulle passa i garderoben till hösten.

Anmäl
2008-08-01 13:44 #3 av: Anoziz

#2 Det är ju snart man får börja inhandla hästkläderna ju ;)

Anmäl
2008-08-01 22:46 #4 av: [IsabelleA]

Jätte bra artickel, Hatar dock att päls kommer vara inne i höst.

Anmäl
2008-08-07 13:05 #5 av: ElinH

#4 Samma här, fejkpäls är en sak, men äkta. Uuusch skulle aldrig ta på mig det!

Anmäl
2008-08-07 14:39 #6 av: paronskrutten

Jag tycker inte att päls är så hemskt, sålänge den inte är "nytillverkad", så att köpa begagnad päls tycker jag bara är bra, eller att använda gamla pälsar. Man ska respektera djuret, och när det väl är dött ska man respektera produkten, genom att använda det. Samma sak med köttet. Det peta gör, att hälla färg tex på pälsar, är helt bedrövligt tycker jag, det är så respektlöst mot djuret/n som fick sätta sitt/na liv för att skapa plagget/väskan/mössan.

Min åsikt om päls. Dock tycker inte jag att det är snyggt, så därför bär jag inte päls.

/Helena

Anmäl
2008-12-02 02:48 #7 av: moah

#6 Så du tycker det är bra att minkar, illrar osv blir plågade till döds och förvaras i 100-tals i trånga utrymmen för att sedan mördas för att människan är fåfäng?

Ok då vet vi det.

Min åsikt där också.

Anmäl
2008-12-04 18:52 #8 av: Tina-A

#7: "Ok då vet vi det." Det har hon inte skrivit, så det är ingenting som varken DU eller någon annan "vet", annat än hon själv. Och det tror jag verkligen inte hon tycker.

.: Dance like there is no tomorrow :.

 

Läs min blogg - www.hejtina.blogg.se

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.