Annons:
Etikettkläder
Läst 5110 ggr
LinneaG
8/21/08, 2:14 AM

Mer om hösttrender

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Här kommer lite mer om höstenstrender, annat än bara kläder.

**ACCESSOARTRENDERNA

**Nu känns det som om hösten har kommit, varma soldagar och molniga kyliga eftermiddagar och kvällar. Då är det väl inte mer passande än att börja ta upp vad som kommer att vara höstens trender.

SMYCKEN
Stort och mycket! Smycken är tongivande i höstmodet - och de ska vara stora och synas! Eller många, helst både och! Och det är även fint att ha det över jackan.
..

TIARA
Inte bara för prom queens, tiaran pryder även din vardagslook i höst. Smycken som tydliga accessoarer är det nya och tiaran gör dig både till vackraste festgudinnan och flirtigaste cityprinsessan.

**HÅRNÄT
**Höstens hetaste håraccessoar är hårnätet. Ut och rota i tantiga parfymbutiker. Dra bak dit hår i en knut, dra över håret och du har looken av en sexigt stam lärarinna.

MÖSSA
Dåliga hårdagar? No problems i höst. Den 90-talsgrungiga mössan funkar till allt. Stickad i grått är mest rätt, coolast är att bära den halvt nerdragen mitt på huvudet. Total jag-bryr-mig-inte-känsla.

GLASÖGON

Du behöver inte fejka ett synfel för att få bära snygga bågar. Glasögon - med eller utan styrka - är säsongens trendigaste modedetalj. Några av de som visar glasögon på catwalken inför hösten är Moschino och Vivienne Westwood, men trenden vaknade redan i fjol.

**SKOR
**Platå, ja tack! Ta ett kliv upp - platåskorna hjälper alla att bli fotomodellslånga i höst. Platå är ett stort 'måste' i höstens skohylla!

70-TALS STÖVLAR
Skinnstövlar med 70-tals känsla där broderier, pälskanter, mönster, fransar och färgat läder som ger en personlig touch är det smartaste och snyggaste höstköpet!
,,,
**VÄSKOR
**Satsa på struktur! Finaste väsktrenden för hösten är väskor där ytan har någon form av struktur - det kan vara volanger, spets eller reptil.

**SJAL
**Bunkra upp med en bunt sjalar i olika modeller och mönster och använd dem för att sätta pricken över höstens olika trender.  Knyt sjalen runt huvudet, halsen och hösten eller svep in hela dig och det är det enda du behöver.

Annons:
LinneaG
8/22/08, 10:30 AM
#1

Nu känns det redan som om hösten är här! Någon som börjat tänka på höst garderoben än?

Aviendha
8/22/08, 7:40 PM
#2

Jag har! Flyttar ner till Skara i helgen, och då bär det av in till Skövde för att handla upp. Har rensat ut massor med kläder i sommar, men inte hunnit fylla på då jag jobbat 120%. Så det ska bli kul.

Tack för en sjysst guide =)

Anoziz
8/22/08, 11:17 PM
#3

Riktigt bra! :)

Fiona
8/29/08, 4:24 PM
#4

ska snart åka till ullared och då blir det till att handla in ny höstgarderob, toppen artikel Flört

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Theres
8/30/08, 11:21 AM
#5

Jao, jag tänkte använda mina gamla kläder sen förra året :P Jag tänker inte så mycket :P Har ju redan varma kläder =)

golf.ifokus.se

[mjuue]
8/30/08, 8:56 PM
#6

Köpte skinnjacka nyligen ,tänkte köpa höst/vinterskor snart :) seeen varma kläder har ja nog gott om men ska nog köpa lite till;D

Annons:
Upp till toppen
Annons: