Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Allmänt Fest Film & tv Hår & frisyrer Killsnack Kläder Kändisar & skvaller Länktips Manlig glamour Medlemmar Mode Naglar OT - Off Topic Om sajten Recensioner Shopping Skor Skönhet Smink Smycken Säljes/Köpes Tidningar Tjejsnack Träning Tävlingar & omröstningar
Smink

Recension av E.L.F produkter

2009-12-06 22:56 #0 av: Fiona

Vi har blivit sponsrade av E.L.F med några produkter, några har vi valt att ha som pris i tävlingar och några har vi valt att recensera. Här kommer recensioner på några produkter.

E.L.F www.eyeslipsface.se

Jenny "Fiona" har testat:

Lip primer and plumper

En primer i ena änden och en plumper i den andra. Primern ska göra så att läppstiftet / glosset sitter bättre och plumpern ska göra så att läpparna sväller.

Omdöme: Primern funkade bra under ett stift, dock så gick den inte använda under gloss då färgen lös igenom alldels för mycket. Det är samma färg på primern som det blir om man tar foundation på läpparna.

Plumpern är jag inte så nöjd med, det började sticka i läpparna och stack några minuter men jag märkte inte att läpparna svällde. I för sig så har jag redan ganska fylliga läppar men det borde funkat ändå.

PC069722.JPG

Köp den här

betyg plump.JPG

Produkten får 2½ utav 5 pärlor

Pris: 42,50

Nail Polish

Ett nagellack som ger hög glans faktor, torkar fort och innehåller vitamin E som gör naglarna starkare

Omdöme: Ett lack som torkar på stört! Blir bara lite rosa skimmer utav det men målar man ett lack under först och sen detta över så blir det jätte läckert! Jag målade med ett cerist lack under och toppade sedan med detta och det blev en jätte fin och skimmrande rosa. Håller länge, bra och bred pensel och en piffig flaska! Finns i 25 olika färger

PC069718.JPG

Köp det här

betyg 1.JPG

Produkten får 5 utav 5 pärlor!

Pris: 18,50

 

Johanna har testat:

Nail Polish

Ett nagellack som ger hög glansfaktor, torkar fort och innehåller vitamin E som gör naglarna starkare.

Omdöme: Jag har testat precis samma lack och färg som Jenny och är nöjd med det, torkade snabbt och satt på länge utan att flaga eller gå bort. Just denna färg är ju mer ett diskret skimrande lack men med jättefin lyster.

betyg 1.JPG

Produkten får 5 utav 5 pärlor

Pris: 18,50

lipstick.jpg

 

Mineral läppstift

Ett 100% mineralbaserat läppstift utan parabener eller andra kemiska ingredienser. Återfuktande med naturliga vaxer och oljor.

Omdöme, färgen nicely nude: Ett jättehärligt läppstift jag verkligen kan rekommendera! Jag är igentligen ingen läppstiftsmänniska men detta gillar jag skarpt! Det känns krämigt o mjukt, färgen passade mig jättebra och att det är ett mineralläppstift utan kemiska tillsatser gör ju det hela ännu bättre!

Finns att köpa här för 43:-

betyg 1.JPG

Produkten får 5 utav 5 pärlor

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2009-12-07 22:21 #8 av: Milli

Beställde därifrån för några månader sen, kom inte fram, hade verkligen sett fram emot att pröva produkterna. Men nu vågar jag nog inte beställa därifrån igen.

Anmäl
2009-12-07 22:45 #9 av: Fiona

#8 Gud vad tråkigt! Så du har alltså inte fått hem produktern än? Vad sa dem när du kontakatade dem?

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2009-12-08 07:21 #10 av: Milli

#9 jag fick vänta ca 1 månad så att dom skulle hunnit få paketet tillbaka skickat till sig. Dom fick aldrig paketet och inte jag heller. Fick pengar tillbaka men bara för produkterna ej frakten.

Anmäl
2009-12-09 10:04 #11 av: Stephanie

#10 Ajdå, hade du råkat skriva fel adress eller något? Obestämd

Anmäl
2009-12-09 17:50 #12 av: Fiona

#10 Okej vad tråkigt! Men jag tror inte att det var företagets fel då paketet inte kom tillbaka till dem heller, jag skulle vågat beställa igen =)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-08-08 20:11 #14 av: Fiona

Måste tillägga att en kompis till mig har snott plumpern och hon tycker den är super, hon har modell mindre läppar än mig.

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-08-08 20:19 #15 av: JohannaMax

Jag måste beställa nytt läppstift, det börjar ta slut. Det har aldrig hänt förr jag brukar tröttna på dem innan.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-08-14 03:02 #16 av: Petcrazy

Hej!

Jag var lite osäker på om jag skulle beställa från ELF.

De har otroligt billiga saker, men borde då inte kvalitén sjunka ganska lågt?

Hur har de annars råd att sälja så billigt..

Ville bara kolla innan jag beställde.

 

Glad för svar (:

Anmäl
2010-08-14 12:01 #17 av: JohannaMax

Jag tycker att det är bra produkter. Priset beror säkert på att de gör större mängder åt gången då kan de ju få ner priserna.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-08-14 16:49 #18 av: Fiona

Tycker också om produkterna och har flera vänner som handlar därifrån och är jätte nöjda :)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-08-15 03:01 #19 av: ssofia

#16 ELF smink är jättebra! Det finns både "vanligt" och mineralsmink att beställa hem.. jag har en del drös med mineralögonskuggor, läppglans.. you name it, just från ELF! Och jag har inte blivit missnöjd med en enda produkt.

Linda som bloggar för veckorevyn använder också en del produkter från ELF

Mvh Sofia

Medarbetare på Naglar

Anmäl
2010-08-15 10:47 #20 av: JohannaMax

#19 Just det! Hon använder deras produkter och jag tror inte att hon skulle använda nått dåligt!

http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

 

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-08-15 16:11 #21 av: Petcrazy

Ang ELF.

Måste man ite betala nån tull avgift, eller vad det heter..

För de ligger väl inte i Sverige?

(och isåfall ung. hur mkt?)

Glad för svar :)

Anmäl
2010-08-15 18:11 #22 av: Fiona

Det verkar ligga i USA men vad jag förstår på hemsidan så är de tullfritt :) Skulle gissa på att dom har ett lager i Sverige!

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-08-15 22:36 #23 av: ssofia

Storbritannien ligger (sist jag kollade) i Europa, alltså ingen tullavgift! :)

Mvh Sofia

Medarbetare på Naglar

Anmäl
2010-08-15 22:40 #24 av: Fiona

#23 Hehe bra med någon som har koll, jag ska inte ge mig ut på geografiska frågor (=djupt vatten för mig!!)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-08-15 23:08 #25 av: JohannaMax

#23 Du har så rätt så!!! Ingen tull!

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-08-16 01:48 #26 av: ssofia

#24 haha!

Europa är min grej liksom.. när det kommer till Sverige.. vet jag knappt åt vilket håll norr är.. Oskyldig

Mvh Sofia

Medarbetare på Naglar

Anmäl
2010-08-17 00:10 #27 av: Petcrazy

#23 Haha ojsan visste ju att det låg i Storbritannien men tänkte inte på att det låg i Europa :P

Hahah lite dum ibland :P

 

Tack för hjälpen (:

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.