Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Allmänt Fest Film & tv Hår & frisyrer Killsnack Kläder Kändisar & skvaller Länktips Manlig glamour Medlemmar Mode Naglar OT - Off Topic Om sajten Recensioner Shopping Skor Skönhet Smink Smycken Säljes/Köpes Tidningar Tjejsnack Träning Tävlingar & omröstningar
Recensioner

Recension Sheer cover

2010-03-11 20:15 #0 av: Fiona

Här kommer en recension på Sheer cover produkter, håll ögonen öppna för snart dyker en tävling upp!

S7300001.JPG

Jenny har testat några grejer ur Sheer covers stratpaket, de andra grejerna har vi valt att tävla ut. Jenny har testat produkterna som är för hyn:

Så här tycker Jenny:

Jag är jätte nöjd! Man börjar med att använda Base Perfector, en primer, som grund för foundationen. Den gör hyn silkeslen och känns jätte skön. När den har torkat in några minuter så lägger man på conceler, även den jätte bra fast det kan vara lite trixigt att blanda ihop rätt nyans. Efter det så blandar man till rätt nyans av foundationen, det finns två burkar att blanda med, sen lägger man på den med hjälp av en svamp. Resultaet blir fint & naturligt. Det enda minusen med produkterna är att det tar lite tid & att det kan vara lite trixigt att få till rätt nyans i början. Ett startpaket kostar 499 kr och ni hittar det här!

föreefter.JPG

Före & efter bild, gör dock inte produkterna riktigt rättvisa!

betyg.JPG

Produkten får 4½ utav 5 pärlor från mig

 

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-03-14 18:57 #5 av: JohannaMax

Skoj att du gillar den! Jag är nyfiken på att testa. Mineralsmink är ju så poppis.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-03-14 20:33 #6 av: Birke

När kmr tävlingen? Verkar bra, bara att jag är så snål att jag bara köper fondation på typ HM :P

Anmäl
2010-03-14 20:36 #7 av: Fiona

#6 I början av veckan som kommer nu. ja det är ju ganska dyrt men jag ska tillägga att det är väldigt drygt, räcker hur länge som helst!

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-03-14 20:43 #8 av: Birke

#7 Ok. Jag MÅSTE hålla ögonen öppna alltså :P

Anmäl
2010-03-14 20:56 #9 av: soetisen

Hur lång tid tog det för att lägga på allt?

Jag är rätt stressad på morgonen, så vill inte att det ska ta allt för lång tid :P

- Medarbetare på studier.ifokus

Anmäl
2010-03-14 21:32 #10 av: Fiona

#9 Hmm primern torkar in på några minuter och sen är det bara att lägga på det andra, så ja sammanlagt kanske sex minuter. Det låter kanske inte så länge men om man är van att bara borsta / stryka på vanlig foundation så blir det lite skillnad. Jag är också lite sterssad av mig på morgonen men det hinns ju med lätt ändå :)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-03-14 22:19 #11 av: JohannaMax

När man fått in snitsen med sen så går det säkert ännu fortare.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-03-14 22:35 #12 av: soetisen

#10 Jo men då var det inte så farligt länge :)

- Medarbetare på studier.ifokus

Anmäl
2010-03-17 10:36 #13 av: JohannaMax

Sheer Cover tävlingen kommer på måndag 22/3!

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-03-17 19:48 #14 av: Birke

#13 Åh Yes :D

Anmäl
2010-03-22 21:30 #15 av: Birke

#13 När kommer tävlingen? Är inne här typ var o varannan minut o kollar :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.