Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Allmänt Fest Film & tv Hår & frisyrer Killsnack Kläder Kändisar & skvaller Länktips Manlig glamour Medlemmar Mode Naglar OT - Off Topic Om sajten Recensioner Shopping Skor Skönhet Smink Smycken Säljes/Köpes Tidningar Tjejsnack Träning Tävlingar & omröstningar
Recensioner

Recension Demons & Angels

2010-04-16 00:31 #0 av: Fiona

Här kommer en recension på ett rengörings mousse från CCS serie Demons & Angels

CCS_001.jpg

Om produkten

D&A rengörings mousse är en effektiv ansiktsrengöring med en silkesmjuk formula. Formulan är så pass effektiv att den även klarar att avlägsna make.up. Innehåller trollhassel som är rengörande och sammandragande samt återfuktande betain.

Användning

Blöt ansiktet med ljummet vatten, massera in det mjuka skummet och skölj av ordentligt.

Så här tyckte Jenny

Super bra ansiktsrengöring som gör huden slät och len. Jag har fått färre plitor & finnar sedan jag började använda den. Den luktar fräscht och känns väldigt fräsch mot huden. Lätt att använda! Jag kommer köpa fler produkter ur denna serie samt en ny sån här när den tar slut. Ett extra + för den piffiga flaskan, det piffade upp i mitt badrumsskåp!

betyg 1.JPG

Produkten får 5/5 pärlor

 

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-04-18 01:47 #1 av: Sunrise

:D

Kan man använda den för att ta bort ögonmejk också?

Anmäl
2010-04-18 01:52 #2 av: Fiona

#1 Japp det funkar :) Den är dock inte gjord för det men i nödfall har jag använt den och de har funkat prima!

Håll utkik för snart kommer det en tävling!

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-04-18 02:10 #3 av: Sunrise

#2 Okej, och jag ska hålla utkik! Tävlingar är kul! ^^

Anmäl
2010-04-18 12:54 #4 av: swedensess

vad bra, jag som har funderat på att köpa den Skrattande

Anmäl
2010-04-18 13:20 #5 av: Birke

Hur kmr det sig att jag inte kan ta mig in på tråden "Demons & Angels på glamors startsida?

Anmäl
2010-04-18 15:49 #6 av: JohannaMax

#5 Nu går det!

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-04-18 18:12 #7 av: Fiona

#4 Tycker jag verkligen att du ska göra :)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-04-18 18:16 #8 av: Anna

Har också använt dessa produkter, i början fungerade de och minskade orenheterna i hyn men nu har jag slutat då de inte fungerar på mig längre. Tycker dessutom ansiktsvattnet är ganska skarpt, när jag använt det och sedan återfuktar riktigt hettar det i huden.

Lite väl manlig doft för mig också...

Men kan säkert funka bra på andra!

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2010-04-18 18:20 #9 av: Fiona

#8 Tråkigt att det slutade funka! Jag har använt min ett bra tag nu, två månader kanske och den funkar lika bra. Lite manlig kanske men samtidgt fräsch Flört

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-04-18 19:12 #11 av: Anna

#9 Ja, men alla har ju olika hudtyper och min hy är så pass dålig nu att det antagligen är hudläkare som gäller, de flesta produkter fungerar ett par veckor på mig och sedan blir det värre igen. Rätt jobbigt :p

Ska prova Proactive innan jag går till läkare också dock!

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2010-04-20 19:08 #12 av: Fiona

#11 Usch då det låter jobbigt!!

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-06-15 18:48 #14 av: MajaaR

Jag skulle önska en recension på lip balmet :)

Anmäl
2010-06-16 01:18 #15 av: JohannaMax

Lip balmet ser jättehärligt ut och har en mysig färg så jag funderar faktiskt på att köpa det trots att jag är för gammal...;o)

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-06-16 20:56 #16 av: MajaaR

Jag köpte lip balmet idag!

Än så länge är jag nöjd, det ger inte så jätte mycket färg på läpparna vilket jag gillar! Det luktar helt ok och läpparna blir jättemjuka :D

Anmäl
2010-06-16 23:31 #17 av: JohannaMax

#16 Det låter ju bra! Är det lite glittrigt eller är det jag som minns helt fel?

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-06-20 02:23 #18 av: Fiona

#16 Funkar det fortfarande bra? =)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-06-20 02:30 #19 av: MajaaR

#17 Ja det är glittrigt ;)

#18 Japp :)

Anmäl
2010-06-20 13:02 #20 av: JohannaMax

Måste till apotek. De skulle ha rea på bra solskydd nu med o så vill jag ha läppglanset så det är bara att sätta fart...

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-06-22 18:02 #21 av: MajaaR

#20 Jag var på apoteket igår, och då hade dom så att om man köpte 2 produkter ur denna serien (demons & angels) så fick man 20 % rabatt! :)

Anmäl
2010-06-22 23:45 #22 av: JohannaMax

#21 Ännu bättre!! Hoppas det gäller alla Apotek.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-07-14 13:58 #23 av: JohannaMax

Putt

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-07-15 19:17 #24 av: fia-mia

Jag använde ansiktsrengöringen och den funkade tyvärr inte alls. Jag blev helt röd runt ögonen och den hettade verkligen :/

Anmäl
2010-07-16 01:42 #25 av: Fiona

#24 Ajdå! Den funkar fortfarande super på mig!!

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-07-16 02:03 #26 av: JohannaMax

#24 Tråkigt. Alla har ju så olika hy men hetta o röd låter ju inte så bra. Cliniques ansiktsvatten ska "hetta" till eller svida eller vad man ska kalla det, det ska vara så säger de nån hudprocess men man ska inte bli röd av det iaf.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-09-05 01:38 #27 av: cykelpump

Hpller med att den är jätte bra :) Gillar dessutom annsiks krämen, det känns lt och skönt mot huden sen luktar den jätte gott :)

Anmäl
2010-10-02 22:11 #28 av: Lovizaa

Är det nån som vet om läppbalsamet är bra? :)

Anmäl
2010-10-03 22:35 #29 av: Fiona

Har hört att de är några som har testat de och är super nöjda :)

Jenny

Medarbetare på Mode & Skönhet iFokus - sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!

Kika gärna in på min blogg

Anmäl
2010-10-03 22:42 #30 av: JohannaMax

Det är bra! Jag har gett bort det till flera personer med o de är oxå nöjda.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-10-03 23:28 #31 av: Lovizaa

Så bra då. :D Men är den mer som ett läppglans än en lypsyl/cerat?

Anmäl
2010-10-03 23:48 #32 av: JohannaMax

Mer läppglans.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2010-10-04 00:19 #33 av: Lovizaa

Okej. :(

Anmäl
2010-11-03 14:08 #34 av: jstrom

Jag läste inte alla trådar.. Skäms men jag har hört att A&D är dåligt för dom som lätt får torr hud, stämmer  det? Jag vet att jag har blandad hy för den blir oljig och fet väldigt lätt, men sen när jag tvättar huden med någon scrub eller rengöring så blir huden supertorr..

Anmäl
2010-11-03 20:26 #35 av: cykelpump

Jag har blandhud, oljig men torr :P Och för mig funkar den jätte bra :) Blivit jätte len o finnarna börjar försvinna. Har även annsiksvattnet nu med :P Och rengöraren o krämen :) Älskar den! Men har hört/läst att det tar upp till 30dagar innan huden vänjer sig vid nya produkter, iaf i annsiktet :)

Anmäl
2010-11-03 20:56 #36 av: jstrom

Jaha, men vad bra då kanske jag ska testa o se om det är nåt att ha då! :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.